Om oss

 

Chops.no har ambisjon om å levere fersk og kortreist kjøttprodukter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris levert rett på døra. Vi ønsker å tilby et bredt spekter av kjøttprodukter og andre produkter som naturlig hører sammen med kjøtt gjennom vår nettbutikk. 

Vårt mål er at alle våre kunder skal få tilgang til ferske levert rett fra slakteren. Vi leverer både til privatpersoner og bedrifter. Gjennom vårt samarbeid med lokale slakterier og leverandører utvider vi stadig til nye områder og har siden 2018 levert produkter til mange fornøyde kunder.

Vi har sterkt fokus på at kundene våre skal ha den beste handleopplevelse og ønsker at du som vår kunde skal få en enklere og bedre hverdag ved å handle hos oss.

 

 • Lave priser

  Vi har siden starten av vårt eventyr jobbet hardt for å holde prisene nede.
  Vårt prismodell er enkel: Å handle hos oss på Chops.no skal være konkurransedyktig og alle våre produkter har en balanse mellom kvalitet og pris.

 • Fersk i sesongen

  Når sesongen tillater leverer vi ferske kjøttprodukter og du kan enkelte kjøpe ferske storfe og småfe produkter hos oss. Ellers har vi tro på Fersk-frosne produkter, disse er produkter vi tar inn når sesongen for ferske varer slutter og som er på vår fryselager. Alle våre produkter pakkes og fraktes i en ubrutt kjølekjede helt fram til døren din og dermed opprettholder vi kvaliteten til enhver tid.

 • Lokalt

  Gjennom vårt samarbeid med Fatland jæren står vi både for slaktingen, markedsføringen og distribusjonen av storfe og lam. Vi utvikler stadig nye produkter sammen med lokale produsenter og du kan dermed glede deg til stadig nye produkter. Samarbeid med lokale produsenter er viktig for oss for å opprettholde vårt ambisjon om å levere kortreist og ferske produkter. Vi ser som vårt samfunnsansvar å støtte våre lokale produsenter  

 • Vårt kundeløfte

  Det skal lønne seg å handle hos oss og vi kan dermed trygg gi deg følgende løfter :

  • Det lønner seg å handle hos oss tid-, kvalitet-, og prismessige
  • Vi lover deg ferske sesongprodukter slaktet, pakket og levert rett på døra 
  • Vi lover å gi deg lokale og norskprodusert råvarer