Om oss

 

Chops.no har ambisjon om å levere kortreist kjøttprodukter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris rett hjem på døra. Vi ønsker å tilby et bredt spekter av kjøttprodukter og andre produkter som naturlig hører sammen med kjøtt gjennom vår nettbutikk. Alle våre produkter er halalsertifisert noe som gjør at våre produkter er tilgjengelig for enda flere.

Vårt mål er at alle skal nyttegjøre seg av de gode lokale råvarene og det brede utvalget vårt. Vi leverer både til privatpersoner og bedrifter. Gjennom vårt samarbeid med lokale slakterier og leverandører utvider vi stadig til nye områder og har siden 2018 levert fantastisk produkter til mange fornøyde kunder. Vi har sterkt fokus på at kundene våre skal ha den beste handleopplevelse og ønsker at du som vår kunde skal få en friere, enklere og sunnere hverdag ved å handle hos oss.

 

 • Lave priser

  Vi har siden starten av vårt eventyr jobbet hardt for å holde prisene nede.
  Vårt prismodell er enkel: Å handle hos oss på Chops.no skal være konkurransedyktig og alle våre produkter har en balanse mellom kvalitet og pris.

 • Fersk i sesongen

  Når sesongen tillater leverer vi ferske kjøttprodukter og du kan enkelte kjøpe ferske storfe og småfe produkter hos oss. Ellers har vi tro på Fersk-frosne produkter, disse er produkter vi tar inn når sesongen for ferske varer og som er på vår fryselager. Alle våre produkter pakkes og fraktes i en ubrutt kjølekjede helt fram til døren din og dermed opprettholder vi kvaliteten til enhver tid.

 • Lokalt

  Gjennom vårt samarbeid med Fatland jæren står vi både for slaktingen, markedsføringen og distribusjonen av storfe og lam. Vi utvikler stadig nye produkter sammen med lokale produsenter og du kan dermed glede deg til stadig nye produkter. Samarbeid med lokale produsenter er viktig for oss for å opprettholde vårt ambisjon om å levere kortreist og ferske produkter. Vi ser som vårt samfunnsansvar å støtte våre lokale produsenter  

 • Vårt kundeløfte

  Det skal lønne seg å handle hos oss og vi kan dermed trygg gi deg følgende løfter :

  • Det lønner seg å handle hos oss både tid-, kvalitet-, og prismessige
  • Vi lover deg ferske sesongprodukter slaktet, pakket og levert hjem til deg
  • Vi lover at alle våre produkter er Halalsertifisert
  • Vi lover å gi deg lokale og norskprodusert råvarer i den grad det lar seg gjøre