Gå til innholdet

Ramadan med Chops

Ramadan er en tid for refleksjon, samhold for muslimer, og faste fra soloppgang til solnedgang. I Denne perioden er to måltider spesielt viktig, måltidet før soloppgang (suhoor) og den etter solnedgangen (iftar). Begge må være næringsrike for å opprettholde energien gjennom hele dagen. I den forbindelse er det viktig å ha tilgang til ferskt, halalsertifisert kjøtt i løpet av Ramadan. Chops dekker dette behovet for sine kundene og tilbyr produkter som er halalsertifiserte og som har høyt kvalitet. Vi leverer Trygg-Halal kjøtt gjennom hele Ramadan, og har faste leveringsdager hver uke. Våre kunder som bestiller trygg-halal kan velge å hente varene sine selv eller få det levert på døra.

Chops: Ferskt Kjøtt til Ramadan

Ettersom Ramadan nærmer seg, blir det svært viktig å finne fersk og næringsrik mat av god kvalitet. Chops er en en pålitelig leverandør av halalsertifiserte produkter for muslimer, og tilbyr en enkel måte å skaffe kjøttprodukter som trengs for fasten under Ramadan. Chops spesialiserer seg på å bringe ferske, høykvalitets kjøttprodukter fra lokale slakterier og produsenter direkte hjem til deg, og vii er stolte av vårt engasjement for kvalitet. Ved å velge lokale leverandører, hjelper du som kunde ikke bare lokale bønder og produsenter, men sikrer også at kjøttet du får er ferskt, kortreist og har høy kvalitet. Noe som er viktig for tilberedningen av de næringsrike måltidene som trengs under Ramadan.

I løpet av Ramadan er hvert minutt verdifullt, spesielt når det gjelder å forberede måltider for familie og venner. Her leverer Chops virkelig. Forestill deg at du ikke må haste til butikken, men i stedet får levert ferskt, høykvalitetskjøtt rett på døren din. Denne tjenesten er til stor hjelp for muslimer i Rogaland, den sparer tid og krefter for deg som kunde. Med Chops kan du fokusere mer på matlaging, bønn og tid med dine nære og kjære, uten å stresse med handling.

Utvalg av Kjøtt til Ramadan Måltider

Chops er et fantastisk tilbud for muslimer som faster i Ramadan på grunn av sitt utvalg av kjøttprodukter, som imøtekommer de rike kulinariske tradisjonene til muslimer fra forskjellige kulturer. Chops tilbyr alt fra et halvt lam, omtrent 10 kg, perfekt for større familjemåltider, til 1 kg lammekoteletter for en mindre, smakfull rett. Vårt utvalg inkluderer forskjellige kutt av lam, som hel lår og lammelår i biter, samt kjøttdeig, kebab eller kjøttboller, og dermed sikrer at hver iftar kan være unik. For de som elsker biff, har Chops entrecôte, indrefilet og andre biff typer. Vi tilbyr også salami og grillpølser. Det brede utvalget sikrer at alle kan finne noe de liker, og gjør Ramadan-måltidene spesielle og varierte.

I tillegg er Chops stolt over sin Trygg-Halal-serie, som viser vår forpliktelse til å møte kostholdsbehov til muslimer under Ramadan. Denne merkingen garanterer at alt kjøtt, fra det saftige lammekjøttet til de rike biffkuttene, strengt følger halal kravene. Trygg-Halal-serien følger HSR-sertifiseringen, som sikrer at kjøttet er nøye håndplukket, enten det er entrecôten eller de møre lammekotelettene. Med Trygg-Halal kjøtt kan familier fokusere på den åndelige reisen gjennom Ramadan.

Chops kan gjøre din Ramadan-opplevelse lettere ved at vi tar av oss kjøttproduktene du trenger i løpet av den velsignede måneden ramadan. For iftar og suhoor er det viktig å ha balanserte måltider som holder deg energisk gjennom dagen. Chops tilbyr et variert utvalg av produkter, inkludert deres Trygg-Halal-serie, perfekt for å skape næringsrike og tilfredsstillende retter. Åpen fasten med en proteinrike iftar for å sikre at du har nok energi og et godt utgangspunkt.

Utover det å tilby kjøttprodukter til måltidene dine, oppmuntrer Chops til engasjement. Forestill deg å dele dine spesielle Ramadan-oppskrifter eller historiene bak familiens iftar på sosiale medier, ved å bruke Chops-produkter. Dette lar deg ikke bare vise frem dine kulinariske ferdigheter, men også koble deg til andre som feirer Ramadan, noe som skaper en følelse av enhet og delt tradisjon. Forum og sosiale medieplattformer kan være flotte steder å utveksle oppskrifter, tips og erfaringer, noe som gjør fastemåneden til en kollektiv reise av oppdagelse og feiring med Chops som forbedrer hvert måltid. Forresten, følg oss på Instagram og Facebook på chops.no, og hvis du ikke allerede har gjort det, meld deg på nyhetsbrevet vårt for å jevnlig motta tilbud.

 

Halalkjøtt Under Ramadan: Chops sitt Løfte

Halalsertifisering betyr at mat, spesielt kjøtt, følger islamsk krav for slakting og er akseptabelt for muslimer å spise. Denne prosessen inkluderer flere viktige trinn: dyrene må være friske før de blir slaktet, en muslim må utføre slaktingen mens de sier Allahs navn, og den tillater ikke ting som alkohol og noen animalske biprodukter som ikke er tillatt i islam. Denne HSR-sertifiseringsprosessen matcher de islamske kravene om slakting og verdier av renslighet, godhet og ettertanke. I tillegg møter prosessen også standardene satt av norske myndigheter, og sikrer at den er i tråd med både religiøse og Norsk regulatoriske krav.

For Chops handler forpliktelsen til halal ikke bare om å møte disse standardene under produksjonsfasen. Trygg-Halal-merke representerer et bredere løfte om å sikre at hvert produkt, fra slakting til levering, overholder kravene til halalsertifisering. Vi etablerer partnerskap med pålitelige lokale leverandører, og sikrer at fra det øyeblikket et dyr ankommer slakteriet til leveringspunktet, følger hvert trinn halal-retningslinjer. Denne omfattende tilnærmingen viser integriteten til HSR-sertifiseringen gjennom hele forsyningskjeden.

Chops as er et samarbeid mellom moskeene i Rogaland som gir deg Trygg Halal, et produkt som oppfyller alle halal krav. HSR-sertifiseringen som er gitt til oss av Muslimsk fellesråd i Rogaland er et bevis av vårt løfte om å gi deg som kunde ekte halal. Å velge Trygg Halal er ikke bare et kjøp – det er en måte å gi tilbake til fellesskap. Hvert Trygg Halal kjøtt levering, vitner om vår dedikasjon til kvalitet og fellesskapet av muslimer i Rogaland. Oppdag forskjellen med Chops, hvor hver bit støtter og beriker vårt fellesskap.

 

 

 

Adresse
Storgata 61, 4307 Stavanger
Telefon
96924001
E-postadresse
kundeservice@chops.no
Foretaksregisteret
924914912
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business